Jasper

Posted: July 27, 2013 in Canadá

This slideshow requires JavaScript.

“Possiblement el lloc més conegut de les Muntanyes Rocoses és Jasper. Ens havien dit que era tant turístic, però la veritat és que ho és exactament igual que Banff, i que un cop t’allunyes del poble i de les excursions “per a tothom” i t’enfiles muntanya amunt, trobes ben poca gent i llocs tant increíbles com els del poble veí.

Per arribar a Jasper des de Banff es passa per la Icefields Parkway, una carretera impecable de 232 kms considerada de les més boniques del món. No discrepem pas al respecte: al llarg del recorregut es divisen 20 cims de més de 3000 mts, 25 glaciars i 7 enormes camps de gel! Breathtaking, que dirien ells. Doncs bé, a mitja carretera vam recollir un parell d’autoestopistes francesos amb els que vam compartir part de la nostra estada a Jasper.

Hi ha camins per a tots els gustos, es pot fer des d’una passejadeta de 15 minuts fins a travesses de varis diez. Novament ens vam fer un fart de caminar, i viure natura, natura i més natura, i és tant impressionant que no te’n cansaries mai!”

——————————————————————————————————

Posiblemente el lugar más conocido de las Montañas Rocosas es Jasper . Nos habían dicho que era tan turístico , pero la verdad es que lo es exactamente igual que Banff, y que una vez te alejas del pueblo y de las excursiones ” para todos ” y subes montaña arriba , encuentras muy poca gente y lugares tan increíbles como los del pueblo vecino .
Para llegar a Jasper desde Banff se pasa por la Icefields Parkway , una carretera impecable de 232 kms considerada de las más bonitas del mundo . No discrepamos al respecto: a lo largo del recorrido se divisan 20 cimas de más de 3000 mts , 25 glaciares y 7 enormes campos de hielo! Breathtaking , que dirían ellos. Pues bien, a media carretera recogimos un par de autoestopistas franceses con los que compartimos parte de nuestra estancia en Jasper .

Hay caminos para todos los gustos , se puede hacer desde un paseo de 15 minutos hasta travesías de varios dias . Nuevamente nos pegamos un hartón de caminar, y vivir naturaleza, naturaleza y más naturaleza , y es tan impresionante que no te cansarias nunca !

Advertisements

Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s